• AUTOMATIC FILLING  AND SEALING MACHINE
  • automatic plastic bottle  filling sealing machine
  • automatic turning  cup machine
  • 20160218183525196ap

About Anping

Shantou Anping Foodstuff Packing Machinery Co., Ltd iki diadegaké ing taun 1987, ngarahke ing Teknologi lan Machinery Produksi Pangan Packing Industri lan Industri Processing Food, nyediakake otomatis-Equipment and Produktivitas-Tambah Consultancy Services kanggo klien kita.

Business utama kita kalebu:

1) RXC Series Full Piala otomatis Making Mesin karo Accessories Supporting

ndeleng More

servies kita

Experienced lan hasrat Desainer antarmuka panganggo kanthi latar mburi desain interaksi.

produk kita

Experienced lan hasrat Desainer antarmuka panganggo kanthi latar mburi desain interaksi.

WhatsApp Online Chat !